Detalii șocante! Victoria Lungu, ținta unui asasinat la comandă: „Am fost și în moarte clinică”

 Detalii șocante! Victoria Lungu, ținta unui asasinat la comandă: „Am fost și în moarte clinică”

Victoria Lungu a trecut prin clipe de groază. Interpreta de muzică populară a fost ținta unui asasinat la comandă și a stat șapte luni imobilizată la pat, relatează SHOK.md.

Victoria a povestit cum a văzut moartea cu ochii în urma unui asasinat la comandă. La acea vreme, artista se iubea cu un bărbat mult mai tânăr și primea amenințări din partea rudelor tânărului care nu o acceptau. Victoria Lungu a povestit că a fost implicată într-un accident rutier grav. În acele clipe interpreta se afla în mașină alături de iubitul ei, moment în care un taximetrist a intrat în mașina lor fără ezitare, relatează cancan.ro

În dimineața respectivă, atunci când a avut loc tragedia, nu mai era nimeni pe acea stradă, în afară de mașina în care se afla ea și taximetristul, pe care îl văzuse dinainte:

„Am fost și în moarte clinică, după aceea trebuiau să mă scoată din comă ca să mă opereze și băiatului care era lângă mine nu i s-a întâmplat absolut nimic, eu asta mă gândeam, de ce? A durat foarte mult reabilitarea mea, a fost un moment groaznic, am rămas fără muncă, cu un copil mic lângă mine”, a povestit Victoria Lungu, în emisiunea Acces Direct.

A stat internată trei luni în spital și alte șapte luni a fost imobilizată la pat, însă Victoria Lungu nu s-a dat bătută și a luptat pentru a nu-și lăsat fetița singură pe lume.

„Nu puteam să mă ridic, aveam 40 de kilograme, 39. Fetița era clasa a V-a, norocul meu cel mare a fost că s-a maturizat, eu plângeam când venea la mine la spital și mi-a spus să nu plâng, că i-am spus că o să plâng doar atunci când o să mor și asta mi-a dat putere, să fiu puternică pentru ea”, a adăugat Victoria Lungu.

Citește și