Dimineață cu ghinion pentru Iuliana Beregoi! Surpriza neplăcută de care a avut parte artista

 Dimineață cu ghinion pentru Iuliana Beregoi! Surpriza neplăcută de care a avut parte artista
0Shares

Azi, Iuliana Beregoi are o zi importantă. Artista filmează clipul celei mai noi piese, dar s-a ales cu o surpriză neplăcută chiar de dimineață. Aceasta a dezvăluit că nu este prima dată când se confruntă cu o astfel de probleme, scrie SHOK.md.

Cântăreața a făcut câteva story-uri pe contul ei de Instagram, în care le-a arătat fanilor ce s-a întâmplat. Adolescentei i-a apărut un herpes în zona gurii, care este cu siguranță nedorit, în special în momentul filmărilor.

Tânăra artistă a dezvăluit că nu este prima dată când se confruntă cu o astfel de situație și a subliniat herpesul își alege cele mai nepotrivit momente să apară în viața ei, relatează spynews.

Probabil v-ați dat seama din prima. Pentru că am herpes, logic că am o zi importantă. Așa se întâmplă la mine. De fiecare dată când am ceva important, o filmare, o zi de naștere sau orice altceva, îmi apare herpes. Deci azi avem filmările pentru noul videoclip de la noua piesă”, le-a mărturisit Iuliana Beregoi fanilor ei.

Iuliana Beregoi cu herpes

Din fericire, artista poate să facă haz de necaz și nu se lasă afectată de o astfel de problemă.

„Am impresia că el este fanul meu cel mai mare. Vrea să fie alături de mine în cele mai importante momente din viața mea, de exemplu, la filmări”, a glumit artista.

Iuliana Beregoi este o tânără foarte talentată.  Aceasta a reușit să cucerească copiii și adolescenții din România,  Republica Moldova și Rusia. Iuliana cântă, dansează și joacă în filme de lung metraj. Tânăra reușește să își împartă timpul cu succes. Astfel, ea se ocupă și de școală, dar și de carieră. 

0Shares