„Din stejar, stejar răsare”. Mesaj special de ziua lui Corneliu Botgros: Aprecieri pentru talentul și dăruirea în slujba cântecului popular

 „Din stejar, stejar răsare”. Mesaj special de ziua lui Corneliu Botgros: Aprecieri pentru talentul și dăruirea în slujba cântecului popular

Violonistul Corneliu Botgros, dirijor principal al Orchestrei Naționale de Muzică Populară Lăutarii”, este omagiat astăzi. Având norocul să se nască în familia Lidiei și a lui Nicolae Botgros, perpetuează numele dinastiei BOTGROS, argumentând că din stejar, stejar răsare”, că este ram viguros al distinsei familii de muzicieni. Cornel demonstrează acest lucru prin piesele și aranjamentele pe care le scrie pentru mulți arștiși de valoare de pe ambele maluri ale Prutului, iubit și apreciat pentru talentul său, pasiunea și dăruirea în slujba cântecului popular”, menționează Andrei Locoman, director general OCI „Moldova-Concert”, într-un mesaj de felicitare adresat artistului.

„La mulți ani, Cornel BOTGROS. Astăzi este omagiat violonistul Cornel BOTGROS, dirijor principal al Orchestrei Naționale de Muzică Populară Lăutarii”. Având norocul să se nască în familia Lidiei și a lui Nicolae BOTGROS, nume de referință în muzica populară, perpetuează numele dinastiei BOTGROS, argumentând că din stejar, stejar răsare”, că este ram viguros al distinsei familii de muzicieni. Cornel demonstrează acest lucru prin piesele și aranjamentele pe care le scrie pentru mulți arștiși de valoare de pe ambele maluri ale Prutului, iubit și apreciat pentru talentul său, pasiunea și dăruirea în slujba cântecului popular.

Dragă Cornel, în această zi multe sunt cuvintele de felicitare transmise din partea celor dragi. Ele vin să confirme toată dragostea, simpatia pe care ți-o poartă. Fie ca aceste urări, de la inimă la inimă, să se îndeplinească. Să ai parte de bucurii și împliniri sufletești. Feciorul Cristi să te bucure cu realizările sale, să trăiești cât mai multe clipe de neuitat alături de cei dragi.

La mulți ani, dra Cornel BOTGROS”, se menționează în mesajul semnat de Andrei Locoman, director general, OCI Moldova-Concert”.

Duminica Lilia

https://shok.md/