Divorțul anului! Prințul Harry și Meghan Markle ar putea să se despartă

 Divorțul anului! Prințul Harry și Meghan Markle ar putea să se despartă

Prințul Harry și Meghan Markle reprezintă unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume, în special de când cei doi au decis să părăsească familia regală și să se mute în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, un cunoscut jurnalist a venit cu o teorie fără precedent, scrie SHOK.md cu referire la capital.

Neil Sean, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, a venit cu o teorie fără precedent – acesta spune că prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea despărți în 2022. Fiind familiarizat cu subiectele legate de familia regală, jurnalistul spune că ruptura dintre cei doi nu va fi una reală, aceasta făcând parte dintr-o strategie bine pusă la punct.

Așadar, Neil Sean spune că la începutul lui 2022 prințul Harry și Meghan Markle s-ar putea despărți deoarece aceștia ar face orice pentru imaginea lor, dar și pentru bani.

Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube, jurnalistul spune că mișcarea ar fi una cinică ”pentru a-și maximiza brandul”.

“Meghan Markle și prințul Harry s-ar putea separa în 2022, într-o mișcare cinică pentru a-și maximiza brandul. Acei oameni foarte scumpi cărora le plătesc mii de lire sterline în fiecare lună din toate aceste afaceri despre care noi toți raportăm au spus practic: ‘Uite, ar funcționa mai bine dacă ați fi independenți unul de celălalt’”, a declarat jurnalistul Neil Sean.

Meghan Markle a câștigat bătălia juridică cu Mail on Sunday

La începutul lunii decembrie, justiţia britanică i-a dat câştig de cauză soției prințului Harry și a respins apelul făcut de tabloidul Mail on Sunday, care a fost condamnat pentru publicarea unei scrisori scrise de tatăl ei. După vestea primită, Meghan Markle a salutat „victoria” justiţiei, capabilă să „remodeleze” industria tabloidelor.

Ducesa de Sussex susține că cel mai important lucru îl reprezintă curajul de a remodela industria tabloidelor care îi transformă pe oameni în niște ființe crude, folosindu-se de minciuni.

„Ceea ce contează cel mai mult este că acum suntem suficient de curajoşi în mod colectiv pentru a remodela o industrie a tabloidelor care îi determină pe oameni să fie cruzi şi să profite de minciunile şi durerea pe care le creează”, a adăugat ea, scrie AFP.

Amintim faptul că editorul ziarului Mail on Sunday, grupul Associated Newspapers Limited (ANL), a contestat în faţa Curţii de Apel de la Londra o decizie a justiţiei din februarie, potrivit căreia publicarea scrisorii de la Meghan a fost „vădit excesivă şi deci ilegală” şi a încălcat dreptul la viaţa privată.

Ce au decis judecătorii

Mai exact, acesta a reproşat în special judecătorului de la prima instanţă că s-a pronunţat fără un proces. „Acest apel va fi respins”, a declarat joi judecătorul de apel. Totodată, acesta a ma adăugat că decizia judecătorului va fi menținută în continuare.

„Curtea de Apel îşi menţine decizia judecătorului potrivit căreia ducesa se putea aştepta în mod rezonabil să-i fie respectată intimitatea”, a adăugat el, subliniind că textul scrisorii era „personal, privat şi nu prezenta interes legitim pentru public”.

Amintim faptul că în scrisoare pe care Meghan Markle i-a transmis-o tatălui ei, publicată în 2018, la puţin timp de la căsătoria ei cu prinţul Harry, fosta actriţă americană în vârstă de 40 de ani i-a cerut lui  Thomas Markle, 77 de ani, să înceteze să mai vorbească despre relaţia lor presei.

În ceea ce privește pedeapsa primită de Mail on Sunday, revista a fost condamnată să publice pe prima pagină decizia Curţii, iar editorul să-i plătească ducesei de Sussex suma de 450.000 de lire sterline pentur cheltuielile de judecată. De cealaltă parte, însă, tabloidul de mare tiraj a susţinut, în apelul său analizat în noiembrie, că ea a scris scrisoarea ştiind că ar putea fi dezvăluită.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și