Doar trei vedete au peste 300 de milioane de fani pe Instagram. Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie pe această platformă

 Doar trei vedete au peste 300 de milioane de fani pe Instagram. Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie pe această platformă

Kylie Jenner, influenceriţă, femeie de afaceri şi membră a familiei Kardashian, a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Contul ei număra 301 milioane de abonați joi dimineaţă, ceea ce o plasează în urma fotbalistului Cristiano Ronaldo (cu 389 de milioane de urmăritori) şi a campionului la toate categoriile, contul oficial al reţelei de socializare Instagram (cu 460 de milioane de urmăritori), scrie SHOK.md cu referire la profm.

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo. Getty Images

Leo Messi este a treia vedetă care a ajuns la cifra de 300 de milioane de fani pe Instagram.

Ballon D'Or : Ceremony At Theatre Du Chatelet In Paris

Lionel Messi, Ballon D’Or. Getty Images

În vârstă de 24 de ani, Kylie Jenner a devenit celebră în urma apariţiei la reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”, alături de surorile ei vitrege Kourtney, Kim şi Khloe Kardashian.

Ea a fondat ulterior compania de cosmetice Kylie Cosmetics, printre alte incursiuni profitabile în lumea afacerilor.

Kylie doborâse deja un record pe Instagram în 2018, cu 18 milioane de „like-uri” la postarea care anunţa venirea pe lume a fiicei sale Stormi. Ulterior, o fotografie cu un ou, postată tocmai sub forma unei provocări la adresa postării lui Kylie Jenner, a reuşit să o depăşească în 2019, adunând în momentul de faţă peste 55 de milioane de „like-uri”.

În prezent însărcinată cu al doilea copil, iubita rapperului Travis Scott a fost mai puţin prezentă pe Instagram în ultima vreme, în urma tragediei de la festivalul Astroworld din Houston, Texas, din luna noiembrie. Zece persoane au murit în urma unei busculade petrecute în timpul concertului lui Travis Scott, în prezent vizat de mai multe plângeri.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și