(DOC) Se ieftinește curentul: Premier Energy a trimis solicitarea la ANRE. Care ar putea fi noul tarif

 (DOC) Se ieftinește curentul: Premier Energy a trimis solicitarea la ANRE. Care ar putea fi noul tarif
731Shares

Premier Energy cere Agenției Naționale pentru Reglementare în Enegretică să accepte reducerea tarifelor pentru energia electrică furnizată consumatorilor casnici și noncasnici. Solicitarea în acest sens a fost publicată pe site-ul ANRE, astăzi, scrie UNIMEDIA.

Astfel, potrivit solicitării depuse de Premier Energy, noul tarif pentru energia electrică ar urma să fie de 2,41 lei/1 kWh pentru consumatorii casnici.

Pentru consumatorii conectați la rețeaua de tensiune medie, Premier Energy solicită aprobarea unui tarif de 1,92 lei/1 kWh.

Totodată, dacă ANRE va aproba solicitarea actuală, consumatorii conectați la rețeaua de tensiune înaltă ar urma să achite 1,73 lei/1 kWh.

Solicitarea de reducere a tarifelor la energia electrică, depusă de Premier Energy la ANRE – 7.11.2023 by LiliaStrîmbanu on Scribd.

La începutul lunii iulie, ANRE a examinat cererile depuse de furnizorii de energie Premier Energy și FEE Nord de reducere a tarifelor la energia electrică. În urma deciziei aprobate, consumatorii Premier Energy achită 2,57 lei/kwh, în loc de 2,99 lei/kwh, cu 42 de bani mai puțin decât anterior, iar consumatorii din Nordul țării achită 3,20 lei/kwh, cu 38 de bani mai puțin.

 

731Shares

Aura Mereuta

https://shok.md