Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, are cancer. Actorul a dezvăluit că se lupta cu boala de opt ani, în secret

 Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, are cancer. Actorul a dezvăluit că se lupta cu boala de opt ani, în secret

Dezvăluire uluitoare în rândul actorilor de la Hollywood. Dolph Lundgren, starul din Rocky și Creed, a mărturisit că de opt ani se luptă cu cancerul în secret, scrie presa română.

Actorul în vârstă de 65 de ani, cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale din Rocky și Creed, a vorbit pentru prima dată despre diagnosticul său de cancer, relatează Mirror.

Vedeta suedeză a dezvăluit într-un interviu că a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer pulmonar în 2015. El spune că a intrat în remisie înainte ca boala să revină în 2020. Medicul i-a spus că are cancer în fază terminală și că mai are doar doi sau trei ani de trăit.

Când cancerul a revenit, s-a răspândit la plămâni, stomac, coloana vertebrală și rinichi. Dar, din fericire, după diagnosticul primit, a mers la un alt medic pentru o a doua părere. Acesta i-a spus că datorită tratamentului, tumorile s-au micșorat.

El a recunoscut că a folosit steroizi la începutul carierei sale de actor și se întreabă dacă medicamentele au contribuit la declanșarea cancerului.

 

Aura Mereuta

https://shok.md