Dragostea a plutit în aer, la Orhei. Sute de baloane în formă de inimă au fost lansate în aer

 Dragostea a plutit în aer, la Orhei. Sute de baloane în formă de inimă au fost lansate în aer

Sute de baloane în formă de inimă au fost lansate spre cer, la Orhei, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. De asemenea, autoritățile din raionul și municipiul Orhei le-au pregătit mai multe surprize locuitorilor și oaspeților orașului.

Pe 14 februarie, zeci de persoane s-au adunat în Piața Vasile Lupu, pentru a sărbători iubirea și a se bucura de atmosfera romantică.

„Prezența voastră aici, de la mic la mare, demonstrează că dragostea nu are vârstă. Este un sentiment care stă la baza familiei, sentiment care făurește, care ne ține plini de speranță și ne permite să trăim în pace. În aceste vremuri complicate în care trăim, este nevoie mai mult decât oricând de dragoste. Vrem ca nimeni să nu sufere și să trăiască în pace și armonie”, a declarat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

„Sărbătorim ziua dragostei în inima Moldovei, la Orhei. Cel mai frumos sentiment din viața unui om este dragostea. Iubirea față de mamă, față de patrie, față de iubit/iubită, astfel spus, tot ceea ce este frumos întruchipează cuvântul dragostea. Aici, la Orhei, se lucrează din dragoste pentru dezvoltarea orașului și așa vom merge înainte. Vă doresc tuturor să iubiți și să fiți iubiți!”, a menționat Pavel Verejanu.

Tot cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, instrumentiști profesioniști și artiști talentați au interpretat cele mai frumoase melodii de dragoste.