Dua Lipa, apariție spectaculoasă într-un costum de baie neon. Artista se află în vacanță după despărțirea de Anwar Hadid

 Dua Lipa, apariție spectaculoasă într-un costum de baie neon. Artista se află în vacanță după despărțirea de Anwar Hadid

Dua Lipa arată spectaculos într-un costum de baie neon, în timp ce se relaxează în vacanța de sărbători. Apariția artistei vine la puțin timp după despărțirea de Anwar Hadid, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a arătat foarte bine în fotografiile postate recent pe Instagram din timpul vacanței, în timp ce se bucura de soare. Aceasta a purtat un costum de baie verde neon, care i-a pus în evidență formele lucrate în sala de fitness, fiind așezată pe un șezlog și relaxându-se cu o carte de dragoste. Într-o altă fotografie, Dua Lipa s-a fotografiat în picioare, însă și-a acoperit costumul de baie cu un tricou larg și a accesorizat totul cu o șapcă.

Artista din Marea Britanie a surprins toate momentele importante din timpul vacanței și nu i-a lăsat pe fani să piardă nimic. Într-o altă imagine, aceasta și-a fotografiat ținuta și accesorile strălucitoare, fiind îmbrăcată într-o rochie lungă colorată și confortabilă pe care a accesorizat-o cu două inele colorate. De asemenea, Dua Lipa a mai postat și câteva poze din timpul unei plimbări în vacanța ei exotică, fiind îmbrăcată într-o fustă mulată neagră din satin și un top alb lejer.

Dua Lipa, apariție spectaculoasă într-un costum de baie neon/ Instagram
Dua Lipa, apariție spectaculoasă într-un costum de baie neon/ Instagram

Dua Lipa și Anwar Hadid și-au spus adio înainte de Crăciun

Dua Lipa și Anwar Hadid s-au despărțit chiar înainte de Crăciun, după ce discuțiile despre relația lor nu ar fi dus la niciun rezultat, potrivit Daily Mail. Artista și fratele celebrelor supermodele Bella și Gigi Hadid și-au spus adio după doi ani împreună.

Potrivit mai mult publicații mondene din Marea Britanie, autoarea hitului Electricity (26 de ani) și modelul în vârstă de 22 de ani nu au putut să-și salveze relația, deși ar fi luat anterior o pauză și ar fi purtat discuții pe această temă. Cei doi nu au confirmat deocamdată despărțirea.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și