Dumitru Alaiba s-a imunizat cu AstraZeneca: Vaccinați-vă cu toții, să punem capăt acestui virus mizerabil

 Dumitru Alaiba s-a imunizat cu AstraZeneca:  Vaccinați-vă cu toții, să punem capăt acestui virus mizerabil

Dumitru Alaiba s-a vaccinat ieri cu o primă doză de vaccin anti-Covid-19 produs de AstraZeneca. Anunțul a fost făcut de deputat pe rețelele de socializare, unde acesta susține că doar așa vom putea reveni la normalitate și a îndemnat oamenii să se vaccineze, întrucât există suficiente doze de vaccin, scrie SHOK.md.

„Sunt un om sociabil. Îmi place să mă văd cu multă lume, îmi place să mă îmbrățișez cu oamenii, îmi place să mă înghesuiesc prin baruri duplite, pe la concerte gălăgioase. Mai puțin prin transportul public. Abia aștept să revenim, cu toții, la normalitate. Am trecut cu toții prin Covid dar am scăpat ieftin, spre norocul nostru.

Abia aștept ca această pandemie care a cauzat durere mult mai mare prea multor familii din țara noastră, să rămână în trecut. Vaccinați-vă cu toții, să punem capăt acestui virus mizerabil. Vaccinuri sunt pentru toți”, a menționat acesta.

Acum o lună în urmă, Dumitru Alaiba a trecut printr-un adevărat coșmar, fica de doar cinci luni a deputatului PAS a fost infectată cu Covid-19.

Citește și