După toate dramele din viața lui, Keanu Reeves iubește din nou, la 58 de ani. Sărut pasional pe covorul roșu

 După toate dramele din viața lui, Keanu Reeves iubește din nou, la 58 de ani. Sărut pasional pe covorul roșu
Keanu Reeves pare că a regăsit bucuria de a trăi, după ce ani de zile a suferit din cauza dramelor din tinerețea sa. Se știe că a pierdut un copil, apoi iubita lui a pierit într-un accident de mașină. Timp de 10 ani și-a ajutat sora în lupta cu cancerul, iar în 1993 cel mai bun prieten al actorului a murit în urma unei supradoze, lucru care l-a băgat pe Reeves în depresie, scrie presa română.

Acum însă pare că a ieșit soarele și pe strada lui Keanu Reeves. Actorul este într-o relație serioasă din 2019, iar în prezent dragostea lui pare că este mai puternică ca niciodată.

La cel mai recent eveniment monden la care și-a făcut apariția, Keanu și-a sărutat cu foc partenera pe covorul roșu, de față cu zeci de fotografi. Cea care i-a readus zâmbetul pe buze este  Alexandra Grant, un artist vizual în vârstă de 50 de ani.

Elegantă, într-o superbă rochie roșie, Alexandra Grant nu trăiește după standardele de frumusețe de la Hollywood – artista refuză să își vopsească părul și își etalează culoarea gri naturală. Asta nu înseamnă însă că i-ar lipsui stilul sau frumusețea, dimpotrivă! La eveniment Alexandra a purtat o ținută Carolina Herrera, în valoare de peste 7500 de euro.

Aura Mereuta

https://shok.md