E gata! A plecat de la Al-Nassr! Anunțul făcut de presa din Arabia Saudită

 E gata! A plecat de la Al-Nassr! Anunțul făcut de presa din Arabia Saudită
0Shares

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr în iarnă, însă rezultatele au întârziat să apară, iar sezonul este compromis, scrie digisport.ro.

După ce Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, ar fi transmis că vrea să scape de CR7, a venit rândul președintelui lui Al-Nassr, Musalli Al-Muammar, să-i dea o „lovitură” starului portughez.

Am fost înșelat doar de două ori în viața mea. Prima dată a fost când am cerut trei porții de kebab și am primit doar două. A doua oară a fost cu transferul lui Cristiano Ronaldo”, a spus Al-Muammar, potrivit Mundo Deportivo.

Președintele clubului și-a dat demisia de la Al-Nassr, scrie Goal, care citează Saudi Gazette. Decizia a venit în urma rezultatelor slabe obținute de echipă în acest sezon.

Musalli Al-Muammar a fost omul-cheie în tratativele cu Cristiano Ronaldo și cel care l-a prezentat oficial pe starul portughez la Al-Nassr.

Sursa citată scrie că întreg consiliul director al grupării va fi dizolvat și o nouă conducere va fi instalată până la finalul acestui sezon.

Al-Nassr a fost eliminată din Cupa Regelui în semifinale, de Al-Wehda, scor 1-0, iar în campionat se află la 6 puncte în spatele liderului Al-Ittihad.

Înțelegerea lui CR7 cu Al-Nassr este valabilă până în vara anului 2025, perioadă în care lusitanul ar încasa aproximativ 500 de milioane de euro.

11 goluri în 11 meciuri sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Al-Nassr a fost eliminată din semifinalele Cupei Regelui, după ce a fost învinsă de Al-Wehda, scor 1-0.

Duelul disputat luni seara a fost condus de la centru de Radu Petrescu (40 de ani), iar arbitrul român a fost unul dintre cei care l-au scos din sărite pe Cristiano Ronaldo.

Fotbalistul portughez a avut o stare nervoasă pe toată durata partidei, iar unul momentele tensionate l-a avut protagonist și pe centralul din București.

Imediat după ultimul fluier al primei reprize, Cristiano Ronaldo a făcut mai multe gesturi dezaprobatoare în drumul către marginea terenului.

Ajuns în zona băncilor de rezerve, Cristiano Ronaldo s-a oprit și a început să-i reproșeze ceva unui membru al staff-ului lui Al-Nassr.

La finalul partidei, CR7 a fost surprins extrem de dezamăgit. Portughezul s-a așezat pe genunchi, apoi a privit descumpănit suprafața de joc.

Situația de la Al-Nassr este extrem de tensionată, după ultimele rezultate. Randamentul starului portughez nu a fost cel așteptat, iar atitudinea lui nu este văzută deloc cu ochi buni de către șeici.

Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, este extrem de nervos și vrea să scape de Cristiano Ronaldo încă din această vară, scrie El Futbolero. Sursa citată menționează că arabii s-au decis „să nu se mai bazeze pe un jucător care câștigă 200 de milioane de euro pe an, dar nu se ridică la nivelul așteptărilor și este instabil din punct de vedere emoțional”.

Înțelegerea lui CR7 cu Al-Nassr este valabilă până în vara anului 2025, perioadă în care lusitanul va încasa aproximativ 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo va evolua cel puțin până la vară în Arabia Saudită, apoi ar putea fi protagonistul unei întoarceri în Europa, la care nu se mai gândea nimeni.

Echipa lui Cristiano Ronaldo este pe locul 2 în Arabia Saudită, cu 53 de puncte, trei sub liderul Al-Ittihad, care are și un meci mai puțin disputat.

0Shares

Aura Mereuta

https://shok.md