Scandal la Bayern Munchen. Fotbaliștii campioanei Germaniei criticați după ce au petrecut la Ibiza după o înfrângere

 Scandal la Bayern Munchen. Fotbaliștii campioanei Germaniei criticați după ce au petrecut la Ibiza după o înfrângere

Echipa Bayern Munchen a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, de Mainz, într-un meci din etapa a XXXII-a, antepenultima, a Bundesliga, scrie SHOK.md, cu referire la ziare.com.

Bayern avea asigurat deja titlul de campioană în Germania şi antrenorul Julian Nagelsmann le-a dat două zile libere jucătorilor săi, duminică şi luni, iar aceştia au plecat aproape in corpore într-o escapadă la Ibiza, în Insulele Baleare.

Potrivit publicaţiei germane Bild, citată de dailymail.co.uk, doar patru fotbalişti nu au făcut „deplasarea” în staţiunea spaniolă, Thomas Muller, Kingsley Coman, Dayot Upamecano şi Bouna Sarr.

Oamenii de fotbal din Germania au criticat această decizie, acuzând o lipsă de profesionalism.

Lothar Matthaus a considerat scurta vacanţă drept „inacceptabilă” şi a precizat că ar fi luat „măsuri mai dure” dacă ar fi fost antrenor.

„Este absolut inacceptabil, mai ales după un meci ca acesta. Dacă ar fi câştigat ieri, aş fi spus: staţi în Ibiza trei zile. Dacă aş fi în locul lui Nagelsmann, aş lua măsuri mai dure: zilele de odihnă după un astfel de meci ar trebui anulate”, a declarat el pentru Sky Germania.