Ed Sheeran a sărbătorit după ce a câștigat procesul cu privire la plagiatul melodiei „Shape Of You”. Artistul a dat o petrecere uriașă

 Ed Sheeran a sărbătorit după ce a câștigat procesul cu privire la plagiatul melodiei „Shape Of You”. Artistul a dat o petrecere uriașă

LONDON, ENGLAND – FEBRUARY 08: (EDITORIAL USE ONLY) Ed Sheeran attends The BRIT Awards 2022 at The O2 Arena on February 08, 2022 in London, England. (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Ed Sheeran a sărbătorit faptul că a câștigat procesul cu Sami Chokri și Ross O`Donoghue. Artistul organizat o petrecere privată după ce judecătorul a decis că nu a plagiat melodia „Shape Of You”, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Cântărețul britanic, în vârstă de 31 de ani, a găzduit o petrecere privată cu aproximativ 30 de prieteni la barul său din Notting Hill, Bertie Blossoms, după aflarea rezultatului de la judecătorie, iar a doua zi de la succesul său în instanță, acesta a fost văzut petrecând în Mayfair, Londra, potrivit Daily Mail.

„Ed a vrut să sărbătorească. Erau aproximativ 30 de oameni în bar și toată lumea trebuia să spună o parolă la intrare pentru a fi lăsați să treacă. S-au strâns în jurul orei 20:00, iar Ed a plecat după patru ore. Prietenul său Johnny a stat cel mai târziu, plecând la ora 12:30 noaptea”, a declarat o sursă din anturajul artistului pentru The Sun.

Ed Sheeran a petrecut două seri la rând, fiind surprins în a doua seară la restaurantul indian Gymkhana din cartierul de lux. Acesta a purtat o pereche de pantaloni închiși la culoarea și o jachetă portocalie pe care a combinat-o cu pantofi sport colorați. Artistul a purtat o mască de protecție în timp ce își ascundea privirea sub o glugă.

Ed Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran/ Profimedia

Judecătorii au stabilit că artistul nu a copiat când a compus „Shape of You”

Ed Sheeran, în vârstă de 31 de ani, nu a copiat „nici deliberat, nici involuntar” o parte din linia melodică a cântecului „Oh Why”, compus de Sami Chokri şi Ross O’Donoghue, atunci când a înregistrat piesa „Shape of You”, a subliniat judecătorul Antony Zacaroli, conform Agerpres.ro.

„Shape of You”, titlul cel mai bine vândut din lume în anul 2017, afişează peste trei miliarde de ascultări pe Spotify şi aproape șase miliarde de vizualizări pe YouTube.

Ed Sheeran s-a prezentat la Înalta Curte de Justiţie din Londra în prima zi a procesului, pe 4 martie, în timpul căruia cele două cântece au fost difuzate în faţa judecătorului. În cadrul aceleiaşi audieri a fost difuzat, din eroare, şi un fragment dintr-un cântec al starului britanic ce nu a fost încă lansat pe piaţă.

Maria Palade

https://shok.md/