Ed Sheeran dezvăluie secretul relației sale cu Cherry, pe care o iubește din liceu: ”Avem regulă, se întâmplă o dată pe săptămână!”

 Ed Sheeran dezvăluie secretul relației sale cu Cherry, pe care o iubește din liceu: ”Avem regulă, se întâmplă o dată pe săptămână!”

Ed Sheeran, celebrul cântăreț britanic în vârstă de 30 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate despre începutul relației cu Cherry Seaborn. Mai exact, acesta a dezvăluit că la primele întâlniri a invitat-o să ia cina în oraș cu Beyonce și Jay-Z, scrie  SHOK.md cu referire profm.ro.

Ed Sheeran, artistul cunoscut pentru piesa ”Perfect”, s-a îndrăgostit de colega lui de clasă în 2015, iar trei ani mai târziu s-au logodit. În 2019, cei doi s-au căsătorit, iar ulterior au devenit părinții unei fetițe ce poartă numele Lyra Antarctica.

Am învățat ”Empire State of Mind” pentru un concert. Iar apoi Jay-Z și Beyonce au venit să mă felicite pentru ce am făcut în Brooklyn. Erau foarte entuziasmați și mi-au spus: ”Hai cu noi la restaurant după.” Și m-am dus cu Cherry, acum soția mea. Se întâmpla în a doua seară după ce avusesem prima întâlnire.”, a mărturisit Ed.

De asemenea, acesta a mărturisit că are o regulă cu soția lui pe care încearcă să o respecte. Mai exact, cei doi își fac timp să iasă împreună în fiecare săptămână și nu discută despre fiica lor.

”Eu și soția mea avem o întâlnire pe săptămână. Nu contează cine este în oraș sau cine vrea să ne vadă întotdeauna petrecem împreună o noapte pe săptămână. Iar regula e să nu vorbim despre copil.”, a mărturisit Ed Sheeran.

”Trebuie să vorbim unul cu celălalt, să fim conectați. Ca părinte, petreci mult timp vorbind despre copil și uiți de ce ești acolo. Tocmai de aceea, avem o noapte pe săptămână în care ne reconectăm.”, a mai spus el.

Maria Palade

https://shok.md/