Ele sunt cele mai norocoase zodii ale horoscopului: S-au născut cu norocul scris în frunte

 Ele sunt cele mai norocoase zodii ale horoscopului: S-au născut cu norocul scris în frunte

În timp ce anumite zodii încearcă să-și croiască propriul „noroc”, pentru trei nativi din întreg horoscopul, norocul face parte din viața lor. S-au născut „cu stea în frunte” și au ales să fructifice la maximum calitățile și atuurile cu care sunt înzestrați, scrie click.ro.

Lucrurile merg parcă și mai bine în viața ta atunci când, pe lângă efortul depus în scopul realizării anumitor planuri și sarcini, primești un dram de noroc din partea Universului. Ei bine, lucrurile mereu vor fi simplificate pentru nativii din zodiile: Leu, Taur și Balanță.

Nativii Leu sunt de neoprit!

Leii devin de neoprit atunci când au un țel de atins / foto: Pixabay
Leii devin de neoprit atunci când au un țel de atins / foto: Pixabay

Atunci când vine vorba despre extravaganță și voință, Leii primesc fără dar și poate primul loc. Sunt înzestrați cu o ambiție extraordinară, sunt hotărâți și perseverenți atunci când își propun ceva, însă punctele slabe sunt vanitatea, furia și orgoliul.

În ciuda acestor caracteristici, Leii s-au născut cu un strop de noroc, în plus față de celelalte zodii ale horoscopului. Puține sunt țelurile pe care nu le ating, însă pozitivitatea și ambiția, îmbinate cu puțin noroc, însumează scopul reușitei lor pe aproape toate planurile.

Taurii își creează propriul noroc 

Taurii au mult noroc, însă atrag cu ușurință ceea ce își doresc / foto: Pixabay

Pentru Tauri, funcționează necontenit Legea Atracției. Nu s-au născut cu norocul pus în frunte, însă capacitatea lor extraordinară de a visa, de a-și imagina viitorul, îi ajută să transmită Universului, cu o forță atât de mare, cu exactitate, dorințele lor.

Taurii excelează la capitolul carieră, foarte mult bazându-se pe credința lor. Nu se lasă puși la pământ cu ușurință, sunt înzestrați cu o ambiție de invidiat, iar atunci când decid ceea ce vor cu adevărat, nimic nu le stă în cale.

Balanțele, caracterizate de echilibru și curaj

Balanțele sunt înzestrate cu mult noroc în tot ceea ce fac / foto: Pixabay
Balanțele sunt înzestrate cu mult noroc în tot ceea ce fac / foto: Pixabay

Deși sunt cunoscuți ca fiind cele mai echilibrate și atente la detalii persoane, nativii acestei zodii, se bucură de protecție divină și ajutor neașteptat. Dau dovadă de curaj și sunt extremi de rezervați în ceea ce fac.

Sunt înzestrați de noroc, însă rareori ajung să creadă în el. Balanețele își pun baza în propriile forțe, dar sunt recunoscătoare pentru ajutorul primit.

Duminica Lilia

https://shok.md/