(FOTO) Elena Gheorghe, în cea mai spectaculoasă și decupată rochie

 (FOTO) Elena Gheorghe, în cea mai spectaculoasă și decupată rochie

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Diafană și feminină, aceasta este adepta unui stil vestimentar elegant, însă în ultimul timp a reușit să îmbine cu succes această eleganță ce o caracterizează cu factorul senzațional. Zilele trecute, Elena s-a lăsat pozată într-o rochie spectaculoasă, care a pus-o în evidență, iar fanii au fost uimiți să o vadă într-o ipostază plină de senzualitate, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Într-un mov aprins, satinat, ținuta a îmbrăcat-o superb pe solistă. Elena a avut curajul să poarte rochia cu despicătură generoasă pe picior, dar și foarte decupată la spate. Astfel, artista și-a etalat trăsăturile fizice ce o fac mai degrabă să pară o tânără de abia ajunsă la vârsta majoratului, nicidecum mama a doi copii.

elena gheorghe

Elena a atras cu siguranță atenția cu imaginile postate pe Instagram, cu ajutorul cărora a anunțat că data spectacolului pe care-l va susține la Sala Palatului se apropie cu pași repezi, 24 mai.

Când renunță la ținutele conservatoare, aceasta se transformă total. Artista de 36 de ani este recunoscută pentru vocea ei specială, dar și pentru frumusețe. Aflată într-o continuă evoluție și schimbare, aceasta surprinde când arată îndrăzneală în vestimentație.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și