(VIDEO) Emilian Crețu: „Am jurat că nu mai merg acolo, dar am primit cea mai bună lecție de viață”

 (VIDEO) Emilian Crețu: „Am jurat că nu mai merg acolo, dar am primit cea mai bună lecție de viață”

Actorul  Emilian Crețu a izbucnit în lacrimi, când a povestit despre vizita sa la Institutul Oncologic. Emilian a distribuit pe pagina lui un filmuleț emoționant, cu un mesaj profund, scrie SHOK.md.

Actorul a povestit prin ce tristețe a trecut, când a vizitat copiii bolnavi:

„Astăzi am fost la Institutul Oncologic, acolo unde am fost și zece ani în urmă în calitate de Moș Crăciun. Astăzi am fost iarăși la ei, datorită diasporei din Canad, unde am fost cu cadouri pentru fiecare din acești copii. Am jurat că nu mai merg acolo pentru că este mult prea dureros pentru mine. Cel mai complicat pentru mine a fost să le zic că Moș Crăciun există și a ajuns și la ei.

Este o lecție de viață pentru mine și pentru fiecare din noi. Sunt două lumi paralele: lumea de acolo plină de durere și speranță, și lumea de aici, care suntem mereu în agitație și agonisire.

Cel mai complicat era, când Gabriel Nebunu cânta o piesă cu versurile„ Să aveți copii sănătoși la masă” și ascultând acest colind simțeam că cerul se prăbușeste peste mine, eram la pământ. Vă doresc pentru o secundă să vă opriți din tot ceea ce faceți, și să vă buncurați că aveți copii sănătoși”, povestește actorul.

Vezi mai multe detalii în video-ul de mai jos:

 

 

 

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și