Emilian Crețu, „președinte”: „De ziua mea aș închide-o pe Maia Sandu”

 Emilian Crețu, „președinte”: „De ziua mea aș închide-o pe Maia Sandu”
Actorul Emilian Creţu a făcut o glumă în cadrul unui Podcast. Dacă „peste 4 ani ar fi președinte, își va face cadou, de ziua sa, să o închidă pe Maia Sandu”, a ironizat actorul, scrie SHOK.md.

Emilian crede ca reținerea lui Dodon a fost organizată, chiar de ziua Maiei:

„Nu e simplă coincidență, aici nu trebuie să ai 2, dar minim 4 coaie ca să-l închizi pe fostul președinte, chiar de ziua ta. Ea și-a făcut singură cadou.”, zice actorul.

La întrebarea ce cadou își va face de ziua lui, daca va fi Președinte peste 4 ani, Emilian zice:

„Am să o închid pe Maia Sandu. Doamna Sandu vă rog, eu nu am zis nimic”, a glumit actorul.

Emilian a mai povestit despre regretele sale:

„Am strigat la mama foarte tare, pentru că am avut un moment de ceartă, după îmi părea rău, nu am dormit toată noaptea. Ea oricum știe cât de mult o iubesc și de nenumărate ori i-am zis ca este „icoană sfântă pentru mine”. Al doilea moment a fost când am lovit-o pe Nina peste față, la 18 ani, pentru că ea avea un conflict cu sora mai mare Marina. Eu nu știam ce să fac și i-am tras o palmă. Nina este foarte rece în așa momente, nici măcar nu a zis: Vai, mă doare, nu a zis vai, plâng, m-a bătut fratele meu. Nu a zis nimic. Eu am plâns toată noaptea. Am plâns că mi-am permis să dau în sora mea. A doua zi nu aveam răbdare să revină acasă de la școală pentru a-mi cere scuze. Cum a intrat pe ușă eu încep a plânge și ea la fel,după ne-am și împăcat”, zice Emilian.

Emilian a venit și cu detalii despre videoul, unde a parodiat-o pe prim-ministra Natalia Gavrilița.

„Am tot dreptul să votez pe cine vreau eu, am tot dreptul să critic pe cine vreau eu. Dacă eu am votat partidul PAS, nu înseamnă că în continuare nu-i susțin. Eu îi susțin, dar din moment ce ai greșit, îi tragi o palmă la fund. Dacă eu i-am susținut, înseamnă că nu ar trebui să-i critic? S-au găsit deștepți care scriu pe TikTok: Normal, gata, s-au terminat sponsorizările. Maia Sandu nu-l mai sponsorizează. Băăăăi, Dumnezeule! Nu ai cum. Dacă eram sponsorizat de PAS nu aș fi îndrăznit. Contracte, nu ai cum. Am tot dreptul să critic”, a declarat Crețu.

Emilian Crețu povestește că i-a fost prezis viitorul de o doamnă rusoaică la Roma, cu 20 euro:

„Imi zice: Ești artist, iubești să fii în centrul atenției, să conduci. La 40 de ani viața ta se va schimba radical, o să ai o funcție importantă”, povestește actorul.

Când a vorbit despre bani actorul spune:

„Cu cât mai mult cheltui cu atât mai mulți vin, jur. Banul trebuie să circule”, spune actorul.

 

Maria Palade

https://shok.md/