Emma Robert, prima imagine cu fiul său. Băiețelul actriței are 5 luni

 Emma Robert, prima imagine cu fiul său. Băiețelul actriței are 5 luni
0Shares

Emma Roberts și iubitul ei, actorul Garrett Hedlund, au devenit părinții unui băiețel sănătos la sfârșitul anului trecut. Până acum, actrița a preferat să țină ascunsă fața fiului ei în postările de pe Instagram, dar, recent, și-a surprins fanii cu o imagine ceva mai revelatoare, scrie SHOK.md, cu referire la spynews.

Nepoata Juliei Roberts a postat o imagine în care îl ține strâns la pieptul ei pe micuțul Rhodes, a cărui față a lăsat-o la vedere de data aceasta. Actrița de 30 de ani poartă o rochia albă simplă și ochelari de soare cu rame roșii, avându-l în brațe pe băiețelul ei, învelit într-o păturică albă. În dreptul postării, Emma a pus descrierea ”La mulți ani pentru Ziua Mamei”.

Este pentru prima dată cănd actrița dezvăluie fața băiețelului ei. În trecut, aceasta a postat imagini în care Rhodes apărea cu spatele sau în care fața îi era ascunsă după o carte.

Emma a dezvăluit că este însărcinată anul trecut în august, când deja avea 5 luni de sarcină. Aceasta a postat atunci o imagine cu burtica pentru prima dată, iar alături de ea s-a aflat și iubitul Garrett.

Relația dintre vedetă și Garrett Hedlund a fost făcută publică în martie 2019, când cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în Silver Lake, un cartier din Los Angeles.

0Shares