Emoții deosebite pentru Ion Ceban. Fiica sa, Ilinca a absolvit clasele primare: „4 ani au trecut foarte repede”

 Emoții deosebite pentru Ion Ceban. Fiica sa, Ilinca a absolvit clasele primare: „4 ani au trecut foarte repede”

Emoții mari pentru Ion Ceban. Fiica sa, Ilinca a absolvit astăzi, clasele primare.„4 ani au trecut foarte repede cu multe emoții și noi cunoștințe”, a spus edilul.

În acest context, primarul general a venit și cu un mesaj pe Facebook:

„4 ani au trecut foarte repede cu multe emoții și noi cunoștințe. Azi, noi părinții retrăim primele sunete de clopoțel din viața noastră, dar și a copiilor noștri. Avem cei mai frumoși copii și cei mai buni profesori”, a menționat edilul.

În toate școlile din țară astăzi răsună ultimul clopoțel. Mii de absolvenți își iau rămas bun de la școală, iar copiii pleacă în vacanța mare. Cu această ocazie, edilul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare pentru elevi, absolvenți, profesori, dar și părinți. „Dragi elevi! Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții”, a menționat Ceban.

„Începe vacanța mare! Felicitări elevilor care de azi merg în vacanță, succes absolvenților la examene, mult curaj profesorilor și părinților, deoarece știu că au mari emoții pentru ei în această perioadă. Dragi elevi! Fiecare dintre voi are un potențial enorm, care trebuie valorificat. Sunt ferm convins că ați muncit cu dăruire, că v-ați dezvoltat competențele și ați devenit mai pregătiți pentru provocările vieții. Vă doresc o vară plină de descoperiri, cu experiențe inedite, iar la toamnă să reveniți dornici de noi cunoștințe.
Stimați profesori! Aveți una dintre cele mai nobile și responsabile meserii! Aveți o misiune extrem de importantă. De modul în care îi educați pe elevi și le formați deprinderile de viață, depinde foarte mult viitorul tinerei generații.
În acest moment, când în toată țară răsună ultimul clopoțel, vă aduc sincere mulțumiri, în numele Primăriei municipiului Chișinău și al meu personal, pentru dedicația și contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil și la promovarea valorilor. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii şi înțelepciunii.
Stimați părinți! Vă sunt recunoscător pentru susținerea demersurilor noastre în îmbunătățirea calității educației. Să aveți încredere în eforturile pe care le depunem pentru ca școala să fie atractivă, iar copiii să vină cu plăcere la școală. Contez pe sprijinul și implicarea dumneavoastră. Dragi absolvenți! Voi sunteți prezentul și viitorul nostru.
Vă doresc să rămâneți mereu curioși, fermi în luarea deciziilor, insistenți în fața provocărilor și cu deplină încredere în forțele proprii. Să aveți mult succes la examenele de absolvire a treptei de gimnaziu și de liceu. Ne dorim cu toții să trăim în prosperitate și în siguranță. O astfel de țară putem s-o construim doar împreună”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.