(video) „Este exclus”: Svetlana Loboda, despre o eventuală revenire în Rusia

 (video) „Este exclus”: Svetlana Loboda, despre o eventuală revenire în Rusia

Interpreta ucraineană Svetlana Loboda a declarat în cadrul unui interviu, că revenirea ei în Rusia este „exclusă”. Totodată, Loboda a condamnat aspru războiul din Ucraina și a spus că persoanele „care procedează astfel sunt neoameni”.

„Nici nu mă gândes să revin în Rusia și să locuiesc acolo. Este exclus!”, a spus artista.

Artista a spus că războiul  a schimbat-o atât mental, cât și spiritual.

„Mi-a fost foarte greu. Când la data de 24 s-a întâmplat asta, eu nu știam cum să trăiesc mai departe. Decizi mea a fost de a-mi lua familia, echipa și de-a pleca din Rusia. În primele luni plângeam. Aveam o durere interioară de nedescris.

Sunt împotriva războiului, a omorului. Consider că persoanele care procedează astfel sunt neoameni, pentru că ceea ce îndură astăzi, țara mea și iadul prin care trec copii și femeile de acolo….

Recent am fost la Kiev, Bucea am rămas descurajată”, a spus artista.

Interpretul, care acum locuiește în străinătate, a recunoscut că copiii trec cu greu peste mutare.

„Evangelinei i-a fost foarte complicat să se adapteze. Am vorbit mult cu ea despre asta, i-am explicat de ce nu putem rămâne în Rusia. Ea mă aude, mă înțelege și mă susține, dar îi este foarte greu. Ea îmi zice: „mamă, îmi este foarte dor de prietenii mei”. I-am spus că din cauza circumstanțelor create, nu putem reveni și nu ne vom mai întoarce”, a menționat Loboda.

Artista a vorbit și despre reacția fiicei sale mici, la plecare.

„Matilda este mică, are patru ani. Ea mă întreabă adesea de ce locuim într-o altă casă, de ce ne-am mutat în altă țară. Îi spun că călătorim prin lume, vedem locuri diferite, că vreau să întâlnească diferiți copii. Și cumva o calmează”.

Artista nu a menționat unde s-a stabilit cu familia.

Citește și