„Este o podstavă” : Actorul Sergiu Voloc, după ce ar fi fost reținut cu droguri

 „Este o podstavă” : Actorul Sergiu Voloc, după ce ar fi fost reținut cu droguri

Sergiu Voloc  a venit cu o reacție, după ce ieri ar fi fost reținut cu droguri pe o stradă din capitală. Actorul susține că este nevinovat. „Acest spectacol este regizat și este o „podstavă” cum se zice”, a declarat acesta, scrie SHOK.md.

„Ca să nu las loc de interpretări și de obicei cum reacționează serviciile noastre că încă nu se știe nimeni cu cine se ocupă da deamu presa vuiește, noi am mai avut erori de acestea. Pot să vă spun că acest spectacol de azi este regizat și este o „podstavă” cum se zice, eu nu acced să ajung cineva sau să susțin pe cineva, sau să am un scop precis, eu îmi trăiesc viața, dar din păcate nu îmi o pot trăi normal în țara asta. 

Am făcut multe lucruri utile pentru țară și niciodată nimănui nimic rău și nu văd motivele de ce unii oameni nu pot trăi la fel. Nu știu care a fost scopul și care este motivul de a mă defaima pe mine. Eu pot să vă spun că duc o viață normală, sunt un șomer de rând, sunt curat și nevinovat, iar fotografiile care le-ați văzut pe internet nu îmi aparțin mie, acolo era și presa, îmi pare prea suspect doi carabinieri să vie cu tot cu presă, până la urmă nu am fost percheziționat”, a declarat Sergiu Voloc.

Actorul Sergiu Voloc ar fi fost reținut, după ce a fost prins cu droguri pe o stradă din capitală. Potrivit canalului de Telegram Ungureanu112, persoana reținută este actorul bine-cunoscut, informație însă neconfirmată de poliție.

Citește și