„Ești o adevărată divă!”: Cum arată Andreea Antonescu în 5 luni de sarcină

 „Ești o adevărată divă!”: Cum arată Andreea Antonescu în 5 luni de sarcină

La sfârșitul verii, Andreea Antonescu și-a luat fanii prin surprindere după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. De atunci, vedeta radiază de fericire și a devenit extrem de activă pe conturile de socializare. 

Andreea Antonescu este însărcinată în 5 luni cu iubitul Victor și își etalează mândră burtica pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 300.000 de fani.

Potrivit profilului, artista se află în America de câteva săptămâni și se bucură de plajă și plimbări lungi prin însoritul Los Angeles. Recent, cântăreața a vizitat și Las Vegas.

Andreea arată spectaculos și pozează doar în fuste mini, rochii decoltate sau pantaloni scurți, spre încântarea admiratorilor care o complimentează pentru felul în care arată.

Pentru că poartă haine mulate, iar forma burticii este vizibilă, internauții au încercat să ghicească sexul bebelușului.

„După burtică s-ar vedea că este băiat! Felicitări, sarcina ușoară îți doresc să ai!”, „Ești o adevărată divă!”, „E băiețel sigur!”, „Cât de frumoasă ești!”, „Sexy și hot”, „Superbă!”, „Ți-au mai crescut sânii”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii Andreei.

Andreea mai are o fetiță, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak.

 

Aura Mereuta

https://shok.md