„Ești un bătăuș și o glumă”: Gigi Hadid, replică dură pentru rapperul Kanye West

 „Ești un bătăuș și o glumă”: Gigi Hadid, replică dură pentru rapperul Kanye West

Gigi Hadid a sărit în apărarea editorului de modă Gabriella Karefa-Johnson, după ce Kanye West a adresat injurii la adresa ei. Iată ce i-a spus fotomodelul! 

Kanye West a participat la Fashion Week Paris, acolo unde și-a organizat prezentarea pentru Yeezy Sezonul 9. Linia de fashion a artistului a fost aspru comentată pe rețelele de socializare, editorul Gabriella Karefa-Johnson aducând, la rândul ei, mai multe critici.

Kanye a fost extrem de nemulțumit de ceea ce a spus editorul revistei Vogue, motiv pentru care a distribuit pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii cu Gabriella Karefa-Johnson, alături de o serie de remarci negative.

Gigi Hadid a luat imediat aditudine și i-a luat apărarea editorului care doar și-a exprimat părerea despre linia de fashion a rapperului.

„Ai vrea să ai un procent din intelectul ei. Habar nu ai despre ce vorbești.Dacă există de fapt un punct de vedere în toate prostiile tale. Ca și cum „onoarea” de a fi invitat la spectacolul tău ar trebui să împiedice pe cineva să-și dea cu părerea? Laugh out loud. Ești un bătăuș și o glumă.”, a fost mesajul scris de către Gigi Hadid.

 

Aura Mereuta

https://shok.md