„Eu pur și simplu trăiesc și filmez tot ce se întâmplă în jurul meu”. Bloggerul moldovean Nekoglai a câștigat peste 1,5 milioane de dolari în doar 2 luni, pe platformele online

 „Eu pur și simplu trăiesc și filmez tot ce se întâmplă în jurul meu”. Bloggerul moldovean Nekoglai a câștigat peste 1,5 milioane de dolari în doar 2 luni, pe platformele online

Streamerul moldovean Nekoglai a povestit cât de mult a visat să câștige la începutul carierei sale, câți bani face acum și cât a cheltuit în timpul vieții sale la Moscova, scrie presa rusă.

„Întotdeauna am visat la 10 mii de dolari pe lună. Ei bine, 10 mii nu se poate spune că este destul de normal. Câștigând astfel de bani, nu îți vei cumpăra nici măcar o casă pe pământ în scurt timp. De asemenea, nici mașină. Cât costă mașina și întreținerea ei? Întotdeauna am visat la un milion de dolari pe lună, la Moscova. Dar acestea sunt vise. 200 de mii de ruble la Chișinău. Pentru Chișinău banii aceștia sunt foarte mari.

La Moscova, imediat ce am ajuns, am fost atacat cu contracte, cazinouri cu sume uriașe. Iată așa primele luni. Apoi, în ianuarie și februarie împreună am câștigat peste 1,5 milioane de dolari. Acum înțeleg ce fel de bani sunt, atunci nu am înțeles deloc. Apoi ziua de trai mă costa 10-15 mii de dolari. Am locuit în orașul Moscova, plus du-te să te îmbraci, să mănânci. Totul a fost foarte scump.

Prima mea mașină BWM 6 este albă, am cumpărat-o, am condus-0 ceva timp. Apoi am cumpărat un Porsche Panamera, a costat vreo 10 milioane. Conduceam, patru persoane au intrat în mine cu viteza de 140. Și Porsche la vechime. Kia Rio a zburat în noi. Porsche-ul tocmai a ars. Ei bine, l-am cumpărat, l-am condus trei zile, fără asigurare, nu s-a emis nimic, pur și simplu a fost aruncat într-o groapă de gunoi împreună cu banii mei. Și am atât de mulți bani arși. Puteam să intru într-un restaurant, să mănânc de 250 de mii, era ceva normal”.

„Cât am câștigat în timpul șederii la Moscova este imposibil de calculat. Cred că milioane de dolari, dar există un plafon, pentru că după ianuarie-februarie totul a început să scadă. Totul s-a prăbușit și a avut loc o scădere puternică a veniturilor. Și deja m-am obișnuit să trăiesc cu astfel de mijloace. Chiar nu am câștigat nimic, dar am continuat să trăiesc așa cum am trăit când am câștigat foarte mult. Și totul a ajuns la punctul în care odată ce intru, uit și înțeleg că mai am 30 de mii de dolari. Și locuiesc în orașul Moscova. Și m-am mutat într-un apartament când mi-am dat seama că trebuie să încetinesc ”, a spus Nekoglai într-un interviu cu Dmitry Gordon (recunoscut ca agent străin în Federația Rusă).

Bloggerul moldovean, Nekoglai, a fost anunțat în căutare federală în Rusia. Dosarul a fost deschis din cauza unei plângeri din partea șefei „Ligii pentru internet în siguranță” din Rusia, Ekaterina Mizulina, care l-a acuzat că a calomniat-o.

 

 

 

Aura Mereuta

https://shok.md