Facebook Messenger te va anunța când cineva face un screenshot la conversație. Cum funcționează opțiunea

 Facebook Messenger te va anunța când cineva face un screenshot la conversație. Cum funcționează opțiunea

Facebook Messenger te va anunța când cineva face un screenshot la conversația pe care o purtați, cu ajutorul unei opțiuni ce va fi introdusă în curând, scrie SHOK.md cu referire la useit.

Facebook Messenger va introduce o nouă opțiune, ce ar putea ajuta utilizatorii să fie conștienți de ce se întâmplă cu unele dintre conversațiile pe care le poartă pe platformă. Noua funcție va fi disponibilă pentru conversațiile ce au criptare end-to-end, în cazul mesajelor care dispar (Vanish Mode).

Criptarea end-to-end implicită va fi introdusă pe Facebook Messenger abia în anul 2023. Până atunci, conversațiile și apelurile de grup au fost introduse în acest sistem

Printre funcționalitățile de care vor beneficia utilizatorii se numără și abilitatea de a primi notificare în momentul în care cineva din conversație face un screenshot la mesaje.

Facebook Messenger te va anunța când cineva face un screenshot la conversație

Potrivit TechCrunch, această opțiune de securitate va fi inclusă în conversațiile ce au criptare end-to-end și funcționalitatea în care mesajele dispar. Aceasta e similară cu cea disponibilă pe Snapchat.

În plus, utilizatorii vor putea folosi de acum și GIF-uri și alte elemente media în mesajele Facebook Messenger ce au criptare end-to-end.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și