Fanii lui Adele sunt furioși! La ce prețuri exorbitante au ajuns biletele pentru spectacolele ei din Las Vegas

 Fanii lui Adele sunt furioși! La ce prețuri exorbitante au ajuns biletele pentru spectacolele ei din Las Vegas

Adele este artista căreia întreaga lume i-a dus dorul. Dovezi în acest sens sunt faptul că noul său album. Adele este din nou pe val, după o pauză de câțiva ani în care nu a mai scos nicio piesă. Artista britanică a pus mâna și pe un contract pentru un șir de spectacole în Las Vegas, tipul de show-uri pe care și alte mari artiste ca Lady Gaga sau Celine Dion le-au mai făcut, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Din momentul în care biletele au fost puse în vânzare și până la epuizarea lor au trecut doar câteva minute, iar pe diversele site-uri unde se practică revânzarea lor, au ajuns la prețuri imposibile.

85 de dolari (fără taxe) costa cel mai ieftin tichet și 685 cel mai scump, ambele dându-le fanilor șansa de a o vedea pe Adele live. Cine nu a fost pe fază, a trebuit să-și regândească planurile și să spere la o altă ocazie de a o asculta sau să scoată bani serioși din buzunare. Pe site-urile unde se revând, biletele au ajuns să coste de la 1000 de dolari până la zeci de mii de dolari.

Fanii și-au exprimat revolta pe rețelele sociale, spunând că prețurile nu numai că sunt exorbitante, dar faptul că unele persoane au cumpărat bilete doar pentru a le revinde pentru profit reprezintă un act care demonstrează că nu sunt fani adevărați.

Fanii nevaccinați nu pot intra la concertele lui Adele

Pentru participarea la spectacolele care vor avea loc din februarie în aprilie, în fiecare weekend, în Las Vegas, organizatorii au decis ca persoanele nevaccinate să nu poată asista.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și