FC Barcelona, învinsă de Villarreal în ultima etapă din Spania. Semifinalista Ligii Campionilor va juca în Conference League

 FC Barcelona, învinsă de Villarreal în ultima etapă din Spania. Semifinalista Ligii Campionilor va juca în Conference League

FC Barcelona a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de Villarreal, în etapa a XXXVIII-a, ultima, a LaLiga. Au marcat: Pedraza „41, Gomez ”55, scrie SHOK.md, cu referire la ziare.com.

Într-un alt meci, Atletico Madrid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-1, pe terenul echipei Real Sociedad şi a rămas pe podiumul clasamentului campionatului spaniol.

Au marcat: Guridi ’90+3 / De Paul ’50, Correa ’68.

Tot duminică, FC Sevilla a învins, pe teren propriu, cu 1-0, pe Athletic Bilbao, după reuşita lui Rafa Mir, din minutul 68.

Clasamentul final, în partea sa superioară, este următorul: Real Madrid, 86 de puncte, Barcelona, 73, Atletico Madrid, 71, Sevilla, 70 (toate aceste echipe vor evolua în faza grupelor Ligii Campionilor), Betis Sevilla, 65, Real Sociedad, 62 (ambele formaţii vor jua în faza grupelor Ligii Europa), Villarreal, 59 (preliminariile Conference League), ultima fiind echipa care în acest sezon a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Au retrogradat Granada, locul 18, cu 38 de puncte, Levante, locul 19, cu 35 de puncte, şi Alaves, locul 20, cu 31 de puncte.