Fiica lui Heidi Klum, prima copertă solo de revistă la numai 16 ani. Leni moștenește frumusețea mamei sale

 Fiica lui Heidi Klum, prima copertă solo de revistă la numai 16 ani. Leni moștenește frumusețea mamei sale
0Shares

Leni Klum pășește cu pași siguri pe urmele mamei sale, Heidi Klum Aceasta bucurându-se deja de succes în lumea modei, scrie SHOK.md.

Modelul, în vârstă de 16 ani, a obținut prima sa copertă de modă solo pentru Glamour Germany în onoarea ediției de 20 de ani, exact la două decenii după ce Heidi a devenit prima stea de copertă a revistei în 2001. Tânără a împărtăşit fotografiile pe rețelele sociale, unde a lăsat și un mesaj de mulțumire pentru oportunitatea pe care a primit-o:

„Mulțumesc tuturor celor care mi-au făcut prima copertă solo atât de specială. Este o onoare să împărtășesc asta cu mama mea @heidiklum care a fost primul model de copertă Glamour Germania”, a scris Leni pe Instagram.

În imaginile editoriale, Leni a arătat ca o versiune mai tânără a mamei sale, cu ochii albaștri. Pe lângă fotografiile finale, tânăra a publicat și un video din timpul ședinței foto, când mama sa, Heidi, a vizitat-o pe platou.

Leni a intrat în centrul atenției anul trecut când și-a făcut debutul în modelling pe coperta numărului Vogue Germany din ianuarie / februarie 2021 alături de mama sa. În fotografia de copertă, duo-ul mamă-fiică poartă costume asortate, fară pantofi, scrie peroz.ro.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/