Fiica lui Vladimir Putin apelează la tehnici de înfrumusețare extreme. Katerina Tikhonova face tratamente bizare în Germania

 Fiica lui Vladimir Putin apelează la tehnici de înfrumusețare extreme. Katerina Tikhonova face tratamente bizare în Germania

Katerina Tikhonova, fiica lui Vladimir Putin în vârstă de 35 ani, apelează la niște trucuri de îngrijire ale tenului pe care le încearcă adesea și Kim Kardashian, scrie SHOK.md cu referire la a1.ro.

În timp ce tatăl ei bombardează Ucraina în continuare, de mai bine de 3 luni, Katerina se află în Germania acolo unde face terapia vampirului, o tehnică foarte cunoscută atunci când vine vorba de îngrijirea și întreținerea a tenului.

Katerina, care e fiica liderului de la Kremlin din prima lui căsătorie cu Ludmila, a mai apelat și la alte apelează la tratamente faciale foarte scumpe, care implică folosirea propriului sânge pentru un facelift reușit. Tânăra a fost de curând la Munich acolo unde a fost tratată de specialiști în domeniul frumuseții.

Katerina Tikhonova, tratamente faciale extreme

Pentru această tehnică de facelift, i s-au luat probe de sânge, sângele a fost tratat și apoi i-a fost injectat înapoi în piele. Costul unui asemenea tratament atinge peste 4000 lire pentru o singură ședință.

Pe lângă acest tratament bizar, Katerina a mai apelat și alte operații estetice precum proceduri cu Botox și injecții cu acid hialuronic pentru frunte și liniile fine din jurul gurii. Atât Katerina, cât și tatăl ei, dar și Alina Kabaeva, amanta acestuia, apelează foarte des la injecțiile cu Botox.

Katerina, care e o balerină cunoscută, ar forma un cuplu cu Igor Zelensky, în vârstă de 52 ani. Acesta este șeful Baletului de Stat din Bavaria și se pare că el e motivul pentru care Katarina face destul de multe vizite la Munich.

Viața amoroasă a Katerinei Tikhonova

În trecut, Katerina a fost căsătorită cu Kirill Shamalov, în vârstă de 40 ani, el fiind unul dintre cei mai tineri milionari din Rusia, potrivit Daily Mail.

Cei doi au pus capăt relației lor în 2017 atunci când se spune că fiica lui Putin ar fi început o relație cu celebrul balerin precizat anterior, care pe vremea aceea era căsătorit și avea 2 copii.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și