(VIDEO) Filme noi care apar în luna iunie 2022: Producții pe care nu trebuie să le ratezi

 (VIDEO) Filme noi care apar în luna iunie 2022: Producții pe care nu trebuie să le ratezi

14-2-2021 Emma Mackey sexy scenes in the newly released film „Eiffel”. Pictured: Emma Mackey,Image: 662331167, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Cum vara se apropie cu pași rapizi este timpul să-ți actualizezi lista cu filme pe care le dorești. Producții noi urmează să fie lansate luna aceasta și să bucure cinefilii din lumea întreagă. Ți-am pregătit o selecție cu cinci filme noi care apar în luna iunie 2022, scrie SHOK.md cu referire la catine.

Jurassic World Dominion

Regia: Colin Trevorrow
Cu:
 Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern

Jurassic World: Dominion este văzut de ce mai mulți iubitori ai acestor filme drept o concluzie a erei Jurassic. Cu toate acestea, filmul nu este nici pe departe sfârșitul seriei atât de îndrăgite în lumea întreagă. Dominion trebuie să se afle pe lista ta de filme noi care apar în luna iunie 2022. Filmul reunește moștenirea lăsată de filmele Jurassic Park. Filmul dezvăluie cum într-o lume invadată de dinozauri, Owen Grady (Pratt) este chemat la acțiune pentru a-l ajuta pe prietenul său răpitor, Blue. Un film plin de acțiune și emoție care te va face să te îndrăgostești din nou de peliculele de success din seria Jurassic.

The Phantom Of The Open

Regia: Craig Roberts
Cu: Mark Rylance, Ian Porter, Tommy Fallon

The Phantom Of The Open este o comedie îmbinată pe alocuri cu episoade dramatice. Filmul este despre figure emblematice care se frământă cu restricțiile de clasă, dar și cu birocrația din partea diferitelor autorități birocratice. Acest film încearcă să inverseze tendințele care au fost instalate de peliculele precum Downton Abbey. Filmul se bazează pe povestea reală a lui Maurice Flitcroft, un operator de macara de pe un șantier naval și un jucător de golf foarte slab. În rolurile principale se găsesc Mark Rylance și Sally Hawkins, doi interpreți de excepție care știu să aducă comedia într-un context temeinic.

The Father Of The Bride

Regia: Gary Alazraki
Cu:
 Adria Arjona, Laura Harring, Andy Garcia

Filmul Father Of The Bride are la bază romanul lui Edward Streeter cu același nume. Romanul a fost considerat un bestseller și a fost publicat în urmă cu mai bine de 73 de ani în urmă. Prima adaptare cinematografică a filmului a avut loc în 1950, unde au jucat Spencer Tracy și elizabeth Taylor.

Povestea se desfășoară în jurul lui Andy Garcia și a soției sale ,Gloria Estefan, care sunt pregătiți să-și anunțe divorțul. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată atunci când fiica lor cea mică anunță că urmează să se căsătorească. Father Of The Bride te va face cu siguranță să râzi și să privești în profunzime temele abordate.

Eiffel

Regia: Martin Bourboulon
Cu:
 Romain Duris, Emma Mackey, Armande Boulanger

Eiffel trebuie să se afle pe lista ta cu filme noi care apar în luna iunie 2022. Producția este realizată de Martin Bourboulon și are la bază un scenariu de Caroline Bongrand. Producția îl aduce în lumină pe Romain Duris în rolul lui Gustave Eiffel și urmărește povestea de dragoste fictivă dintre Eiffel și Adrienne Bourges, iubita sa din copilărie. Conform RottenTomatoes.com, filmul mult așteptat va avea premiera pe data de 3 iunie 2022.

 

Maria Palade

https://shok.md/