Finalistă Miss World Italia, insultată pe rețelele de socializare: „Ai trecut pentru că ești lesbiană!”

 Finalistă Miss World Italia, insultată pe rețelele de socializare: „Ai trecut pentru că ești lesbiană!”

Erika Mattina a ajuns în finala concursului de frumusețe Miss World Italia, însă succesul ei este pus de mulți italieni care comentează pe rețelele de socializare pe seama faptului că a declarat că este lesbiană și se află de mai mult timp într-o relație cu o altă femeie, scrie SHOK.md cu referire la Corriere della Sera.

Erika este una din cele 25 de finaliste al Miss World Italia după ce a trecut trei etape eliminatorii. După ce a trecut însă de semifinale a început un atac vehement pe rețelele de socializare după ce a anunțat că este lesbiană. ”A trecut doar pentru că este lesbiană”, sunt cele mai multe mesaje transmise pe internet, însă multe altele sunt jignitoare la adresa ei.

Fetelor nu le vine să creadă uraganul insultelor care le-a copleșit. Ele nu înțeleg care este legătura dintre dragostea lor și selecția concursului.

Finala selecției italiene Miss World va avea loc pe 26 septembrie, iar în aceste zile finalistii vor trebui să fie supuși unei serii de teste pe baza cărora vor obține scorul care va determina clasamentul final. Erika continuă în ciuda insultelor. „Știi ce meriți, și știi că ai și vei avea întotdeauna o mulțime de oameni de partea ta”, i-a transmis Martina Tammaro partenerei sale, finalista Miss World Italia.

Maria Palade

https://shok.md/