Florentino Perez acceptă revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, cu o mare condiție!

 Florentino Perez acceptă revenirea lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, cu o mare condiție!

Cristiano Ronaldo s-ar fi săturat deja de Arabia Saudită și ar vrea să plece în vară de la Al-Nassr, scrie digisport.ro.

Dorința fotbalistului lusitan este să-și continue cariera în Europa, iar destinația preferată este Real Madrid.

El Nacional, citat de Tuttosport, scrie că Real Madrid nu s-ar împotrivi revenirii la club a lui Cristiano Ronaldo, însă nu ca fotbalist!

Florentino Perez ar fi decis jucătorul care a câștigat de cinci ori Balonul de Aur se poate întoarce la Real Madrid ca ambasador al clubului, variantă pentru viitorul apropiat, sau ca antrenor!

Este greu de crezut că Ronaldo va accepta condiția lui Florentino Perez, pentru că portughezul vrea să joace fotbal în continuare.

La sosirea în capitala Arabiei Saudite, fotbalistul a primit Apartamentul Regal, compus din 17 camere dispuse pe două etaje ale hotelului de lux Four Seasons. Însă, CR7 nu a locuit decât două luni în complexul care costa 300.000 de euro pe lună.

Ulterior, Ronaldo și-a luat partenera, Georgina Rodriguez, și cei cinci copii, și s-a mutat într-un palat din cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Acolo, Ronaldo și-a ales o casă estimată la 14 milioane de euro. Recent, în presa arabă au apărut primele imagini cu locația care arată spectaculos și cuprinde opt dormitoare, un bazin olimpic, dar și „piesa de rezistență”, un living cu fântână arteziană interioară.

 

Aura Mereuta

https://shok.md