Fosta a devenit actuala! Aiza și Guf, împreună: „Sunt din nou soția lui”

 Fosta a devenit actuala! Aiza și Guf, împreună: „Sunt din nou soția lui”
0Shares

Aiza Dolmatova, în vârstă de 36 de ani, a recunoscut că este din nou într-o relație cu rapperul Alexei Dolmatov, cunoscut ca Guf. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar peste doi ani au devenit părinți de băiat, pe care l-au numit Sam. Isa și-a părăsit soțul în 2014, aceasta a obosit de dependența lui de alcool și droguri, scrie SHOK.md.

„Am fost întrebată recent, cine este noul meu iubit. Și am spus că acesta este destinul meu. Da, suntem din nou cu Lesha. Sunt din nou soția lui Guf. Ei bine, încă nu soție – femeia lui Guf “, a spus Isa în proiectul Confesiune. Aceasta a mai menționat că are senzații noi:„ … Parcă aș săruta o rudă. Dar mi-a plăcut, a fost grozav. Am rămas îmbrățișați mult timp, ne-am cântat reciproc melodiile preferate.

După divorțul cu Guf, Aiza a fost căsătorită cu Dmitry Anokhin. Prezentatoarea TV a spus că a fost o relație toxică. Cei doi au împreună un fiu – Elvis.

Despărțirea a fost la fel de dureroasă ca relația în sine. Anokhinii aveau o afacere comună, iar Dmitry a investit cea mai mare parte a sumei. Isa a trebuit să se îndatoreze pentru a-i restitui banii fostului soț și să finalizeze procedura de divorț.

Apropo, Guf nu este liber acum, are o relație cu dansatoarea Yulia Koroleva și părea totul serioas, deoarece în octombrie anul trecut au apărut zvonuri despre o posibilă logodnă. Dar se pare că acest fapt nu o oprește pe Aizu, ea a afirmat hotărât că nu-l dă pe Guf nimănui.

„Ea este o proastă și nu o voi lăsa să facă publicitate pe Lesha. Nu știu ce au avut, dar Lesha este al meu”, spune Anokhina.

La sfârșitul interviului, Isa a recunoscut că are aceleași senzații ca acum câțiva ani. Dar nu se grăbește să facă planuri, acum Anokhina vrea să se bucure de moment.

Sunt îndrăgostită de Lesha? Da. Dar acesta este un fel de sentiment nou, de parcă nu-mi amintesc nimic rău”, a terminat prezentatorul TV.

Anokhina a spus că a vorbit deja cu fiul ei mai mare Sam și el nu este împotriva reunificării părinților.

0Shares