Fostul principe a României Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Familia noastră va fi din nou binecuvântată”

 Fostul principe a României Nicolae și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Familia noastră va fi din nou binecuvântată”

Înainte de sărbătoarea de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, fostul principe Nicolae și Alina Binder, soția sa, au anunțat că vor deveni părinți din nou. Este al doilea copil al cuplului și al treilea pentru nepotul regelui Mihai, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Ieri, puțin după ora prânzului, fostul principe Nicolae a atras atenția cu mesajul său postat pe Facebook, dar și pe Instagram. Anunța marea bucurie din familia sa. „În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată.

Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă.

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și