FOTO A ajuns și la Paris! Natalia Gordienko a participat la prezentarea de modă a celebrului designer Zuhair Murad

 FOTO A ajuns și la Paris! Natalia Gordienko a participat la prezentarea de modă a celebrului designer Zuhair Murad

Natalia Gordienko a participat ieri, la prezentarea de modă a celebrului designer Zuhair Murad. Evenimentul a avut loc la Paris, scrie SHOK.md.

Interpreta a purtat o rochie albastră din noua colecție semnată de celebrul designer: „Mulțumesc, dragul meu Zuhair Murad pentru show-ul uimitor! A fost o mare onoare să fiu prezent și să văd această frumoasă colecție!

A fost un basm adevărat, în care fiecare fată, purtând rochia ta, se simte ca o prințesă.Te iubesc! Sunteți cei mai bun”, a scris aceasta pe pagina ei de Facebook.

Precizăm că ținuta cu care a strălucit Natalia Gordienko pe scena concursului Eurovision Song Contest 2021, la fel a fost creată de Zuhair Murad.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioareAr putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Zuhair Murad este un designer libanez care a cucerit lumea modei încă de la prima sa apariţie pe podiumurile de la Roma în anul 1999.

De-a lungul anilor, creaţiile sale vestimentare luxuriante au fost purtate de numeroase nume celebre precum Beyonce, Marion Cotillard, Taylor Swift, Carrie Underwood, Katy Perry sau Vanessa Williams în cadrul unor evenimente cu nume sonore – Premiile Oscar, Globul de Aur sau Miss Univers.