(foto) „A fugit” departe de casă: Unde a plecat Victoria Lungu pentru a-și sărbători jubileul

 (foto) „A fugit” departe de casă: Unde a plecat Victoria Lungu pentru a-și sărbători jubileul

Interpreta de muzică populară și ușoară, Victoria Lungu își sărbătorește astăzi, ziua de naștere. Artistă împlinește vârsta de 50 de ani şi sărbătoreşte împreună cu fiica sa departe de casă, relatează SHOK.md.

Interpreta a plecat împreună cu fiica sa, la Brașov: „Noi mergem la restaurant ca să sărbătorim. Sper că această zi să fie doar pentru noi două”, a spus Valeria pe pagina ei de Instagram.

Cu acest prilej, șefa Direcției Culturii a Municipiului Chișinău a țiut să-i transmită interpretei un mesaj de felicitare

„Transmitem sentimente de bucurie și gânduri alese pentru Artista Emerită, interpreta de muzică ușoară și populară, Victoria Lungu. Din partea Direcției și al meu personal, vă urăm sănătate, echilibru sufletesc, inspirație și cât mai multe momente fericite alături de oamenii dragi inimii. Să aveți putere, curaj și perspectivă ca să vă realizați cele mai mari vise”, a scris Valentina Volontir, pe Facebook.
Victoria a venit și ea cu un mesaj de recunoștință pentru toate urările primite: Mulțumesc la toți, dar în primul rând ei”.

Citește și