(foto) Ala Pugaciova a părăsit Rusia, pentru a doua oară : Artista, surprinsă la Aeroport

 (foto) Ala Pugaciova a părăsit Rusia, pentru a doua oară : Artista, surprinsă la  Aeroport

După ce a stat în Rusia mai puțin de o lună, Ala Pugaciova a plecat din nou în Israel. Cântăreața a fost văzută pe aeroportul Vnukovo împreună cu copiii.

Potrivit presei ruse, biletul artistei era doar într-o direcție.

Artista a fost surprinsă într-o mașină Chevrolet Express. Apropo, cu acest automobil, Ala Pugaciova i-a dus pe gemeni la școală, în data de 1 septembrie.

Vedeta rusă, considerată primadona estradei ruse, a revenit la Moscova, de unde a plecat acum 6 luni, odată cu începutul războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Aceasta a ieșit dintr-un Rolls-Royce și a deschis ușa practic cu piciorul, fiind întâmpinată cu uimire de unul dintre prieteni.

Ala Pugaciova a fost surprinsă la data de 27 august, pe o stradă din centrul Moscovei, în timp ce face cumpărături. Artista a declarat că deja de câteva zile se află în Rusia și planifică „să facă ordine”.

Recent, soțul Alei Pugaciova a fost declarat „agent străin”, în Rusia. Acuzațiile ar fi fost făcute de Ministrul Justiției, sub pretextul că artistul ar fi primit „resurse financiare din Ucraina de pe care făcea activitate politică”. În acest context, Maxim Galkin a declarat că „sinceritate și onestitatea nu se achită la oamenii decenți”.

La scurt timp, Ala Pugaciova a făcut un apel către Ministrul Justiției, în care i-a cerut instituției să fie inclusă și ea în listă, întrucât este „solidară cu soțul său”.