(FOTO) Antonia și-a etalat abdomenul de invidiat, în costum de baie

 (FOTO) Antonia și-a etalat abdomenul de invidiat, în costum de baie

În ultimul timp, Antonia a fost mai puțin activă pe rețelele sociale, după ce le-a dezvăluit fanilor că preferă să își țină anumite aspecte din viața personală. Însă atunci când împărtășește o nouă fotografie pe Instagram, artista se asigură că va face furori, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Acesta este cazul și ultimelor fotografii publicate de Antonia pe platforma socială. Cunoscută pentru silueta de invidiat, rezultatul a multe ore petrecute în sala de forță, artista s-a fotografiat în costum de baie, acasă, iar imaginile au făcut furori printre fanii acesteia.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, mov, cântăreața a pozat senzual în fața camerei, etalându-și abdomenul cu pătrățele, dar și formele de invidiat. Look-ul de vară a fost accesorizat de o pălărie îmblănită cu imprimeu de leopard.

Deși în descrierea fotografiilor Antonia a spus că nu se pricepe să-și facă singură poze acasă, imaginile au strâns rapid peste 60.000 de aprecieri, precum și numeroase comentarii de la fani, care i-au complimentat frumusețea.

„Ultima poza e bine, toate sunt! Pentru ca tu esti superba”, Cea mai frumoasă femeie din România”, „Ești minunată”, scriu internauți

Maria Palade

https://shok.md/