(FOTO) Anunțul făcut de rapperul Lil Nas X prin intermediul unor poze în care apare „gravid”

 (FOTO) Anunțul făcut de rapperul Lil Nas X prin intermediul unor poze în care apare „gravid”

Rapperul Lil Nas X, cunoscut pentru hitul „Old Town Road”, și-a anunțat lansarea noului său album, Montero, printr-o ședință foto neobișnuită, scrie SHOK.md cu referire la nettavisen.

Artistul apare cu „gravid”, îmbrăcat în straie albe și cu o coroniță de trandafiri albi pe cap. Tânărul de 22 de ani este „însărcinat” cu noul său album – și nu un bebeluș adevărat, este o burtă falsă.

„Surpriză. Nu-mi vine să cred că anunț asta. Micul meu pachet de bucurie urmează să sosească pe 17 septembrie”, a scris controversatul artist pe Instagram.

Cu toate acestea, fanii sunt împărțiți în ceea ce privește publicitatea. În secțiunea de comentarii, sunt mulți care îl laudă pe tânărul de 22 de ani pentru creativitatea sa – în timp ce alții aruncă în jur cuvinte precum „deranjant”, „dezgustător”, „nefiresc” și „ciudat”.

La începutul acestui an, „Old Town Road (Remix)” a devenit cel mai certificat cântec din istorie, cu 14 discuri de platină, doborând recordul deţinut de „Despacito” (Luis Fonsi, Daddy Yankee şi Justin Bieber), care a primit 13 certificări.

https://www.instagram.com/p/CTVBqYJl74A/

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și