(FOTO) Are 73 de ani, însă lumea zice că este la vârsta adolescenţei. Secretul milionarei care a uimit prin fizicul său: „Fac asta zilnic!”

 (FOTO) Are 73 de ani, însă lumea zice că este la vârsta adolescenţei. Secretul milionarei care a uimit prin fizicul său: „Fac asta zilnic!”

Are 73 de ani, însă lumea zice că este la vârsta adolescenţei. Vera Wang, fostă patinatoare şi actuală creatoare de modă, le-a dezvăluit englezilor secretul tinereţei sale, scrie SHOK.md, cu referire la as.ro.

Vera Wang are 73 de ani, însă arată ca o adolescentă. Creatoarea de modă a dezvăluit sceretul aspectului său. Astfel, Vera Wang a dezvăluit că bea în fiecare zi un cocktail de vodka.

Are 73 de ani, însă lumea zice că este la vârsta adolescenţei

„Nimeni nu mă crede când o spun, dar munca te menține tânăr. Îți păstrează mintea tânără, ceea ce are efect și asupra corpului. Somnul și lumina naturală bună sunt și ele foarte importante.

Iar unul dintre lucrurile care îmi place să le fac este să beau zilnic un cocktail cu vodcă. Fără îndoială, chiar fac asta. Consum câte unul mai pe seară, după ora 6„, a spus Wang pentru metro.co.uk.

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, „o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate”, recunoaşte Vera.

„Eşti pururea tănără”, „eşti minunată”, „prea mişto” sunt doar trei din comentariile lăsate de internauţi pe contul oficial de Instagram al vedetei. „Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG”, a mai spus un fan.

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA – MARCH 12: Vera Wang attends the 2023 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on March 12, 2023 in Beverly Hills, California. Amy Sussman,Image: 762325729, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Duminica Lilia

https://shok.md/