(foto) Așa cum nu ai mai văzut-o. Cântăreața Corina Țepeș, în uniformă: „Doamna Ofițer! Dacă ceva”

 (foto) Așa cum nu ai mai văzut-o. Cântăreața Corina Țepeș, în uniformă:  „Doamna Ofițer! Dacă ceva”

Costi Burlacu și-a surprins urmăritorii, după ce a publicat o imagine cu soția lui, Corina Țepeș, în uniformă:  „Doamna Ofițer! Dacă ceva” a menționat artistul pe pagina lui de Facebook, scrie SHOK.md.

Corina Țepeș a dezvăluit în cadrul unui interviu că este ofițer deja de un an de zile în cadrul Administraţiei Penitenciarelor, dar nu a afișat „ momentul acesta public”, iar Costi a decis să-i facă o surpriză și a publicat fotografia.

„Eu nu am știut că Costi a postat imaginea pe Facebook. Am avut un eveniment în cadrul sistemului, acolo unde lucrez de 15 ani, dar nu am afișat momentul acesta, nu am publicat nici o poză în uniformă. Costi a ales să-mi facă surpriză mie și urmăritorilor noștri. Poate s-au creat careva interpretări privind uniforma mea, dar sunt ofițer deja de un an, în cadrul Sistemului Penitenciar.

Da este un costum de ofițer. Sunt inspector de justiție în cadrul Sistemului Penitenciar. Când s-a început pandemia, eu fiind încă în concediu de îngrijire a copiilor. Noi cu Costi ne gândeam că ar fi o oportunitate să-mi regăsesc un alt job, pentru că eu am activat în cadrul  unei fanfare din ANP, care exista din 2006, dar pe parcurs sa desființat”, a spus Corina Țepeș.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber