(foto) Au făcut nuntă la restaurant, dar s-au trezit în piscină! O furtună a dat peste cap cea mai fericită zi din viața unui cuplu

 (foto) Au făcut nuntă la restaurant, dar s-au trezit în piscină! O furtună a dat peste cap cea mai fericită zi din viața unui cuplu

O furtună puternică a dat o nuntă din România peste cap. Evenimentul avea loc într-un salon special destinat pentru astfel de evenimente. Iată însă că spațiul nu s-a putut pune cu forța norilor, scrie presa română.

La ceremonie erau prezente câteva zeci de persoane care, așa cum era de așteptat, s-au panicat în momentul în care au văzut că toată sala în care petreceau s-a transformat într-un lac.

Inițial, pentru că era prea multă apă, nunta a fost oprită. În imagini se observă cum unii invitați au ridicat picioarele, pentru a evita să-și ude pantofii. Ulterior însă, invitații s-au învățat cu situația și au început să meargă prin apă.

Situația inedită de la eveniment a devenit virală după ce un video de la nuntă a fost postat pe TikTok. Internauții care au văzut imaginile au fost foarte amuzați de turnura pe care a luat-o nunta și au lăsat comentarii savuroase.

„Mireasa către mire, vreau sa fie o nunta de neuitat….”/„Mireasa: Vreau la Veneția nunta!!! El: Rezolv eu cumva”/„Daca era si David Popovici făcea numa bine antrenamentu de seara”/„Practic, s-a dus pe apa Sâmbetei nunta”, sunt unele dintre comentarii.