(FOTO) Meciul i-a spus „Nu” dar mireasa „Da”: Un fotbalist moldovean a venit la compeție cu tot cu mireasă

 (FOTO) Meciul i-a spus „Nu” dar mireasa „Da”: Un fotbalist moldovean a venit la compeție cu tot cu mireasă

Echipa Unirea Cetireni a câștigat Cupa raionului Ungheni, după ce a învins în finală formația FC Măcărești cu scorul de 3-1. Jucătorul învinșilor, Constantin Postică (90 de minute pe teren în finală) a venit la meci împreună cu mireasa, se arată într-un comunicat la Federației Moldovenești de Fotbal. După partidă, jucători de la ambele echipe au mers la nunta colegului lor, scrie SHOK.md.

Meci dramatic în finala Cupei raionului Ungheni la fotbal. După ce a condus cu 1-0, FC Măcărești s-a văzut învinsă cu 3-1 de către favorita competiției, Unirea Cetireni. Unghenenii s-au adunat cu mic și mare în tribunele stadionului municipal din localitate. Mulți dintre ei au serbat duminică ziua orașului sau Hramul. Circa 1,5 mii de spectatori au fost prezenți în tribune. Printre ei s-au aflat reprezentanții conducerii raionului și ai Federației Moldovenești de Fotbal.

Petru Langa, președintele ARF Ungheni, a înmânat Cupa raionului echipei învingătoare, Unirea Cetireni, care a fost susținută frenetic pe toată durata partidei de o galerie formată din 20 de copii, veniți organizat cu autorcarul din sat.

La competiția din acest an contând pentru Cupa raionului Ungheni au participat 14 echipe.

 

Maria Palade

https://shok.md/