FOTO Brad Pitt continuă să facă furori chiar și la 57 de ani! Actorul a avut o apariție de senzație la premiile Oscar

 FOTO Brad Pitt continuă să facă furori chiar și la 57 de ani! Actorul a avut o apariție de senzație la premiile Oscar

Brad Pitt a făcut strălucit pe covorul roșu, cu ocazia decernării premiilor Oscar. Îmbrăcat clasic, cu părul stâns la spate într-un coc, actorul în vârstă de 57 de ani a atras tate privirile, scrie SHOK.md.

Brad Pitt a urcat pe scena de la Union Station din Los Angeles, cu o imagine puțin modificată, pe lângă faptul că și-a lăsat părul din nou lung, s-ar părea că a ales și o nouă nuanță de blond, ce îl face să par mai tânăr.

https://twitter.com/jamieblynn/status/1386500269035376643?s=20

Și culmea, o singură femeie a avut parte de atenția actorului, anume revelația lumii cinematografice, actrița sud-coreeană Yuh-jung Youn, câștigătoare a unei statuete Oscar pentru rolul ei din filmul „Minari”. Artista a declarat că se bucură foarte mult să îl întâlnească pe Brad Pitt, fiind pentru prima oară când a l-a văzut și a putut schimba câteva cuvinte cu el, relatează spynews.

După eveniment, Brad Pitt a fost văzut în timp ce își aștepta cuminte șoferul personal, purtând masca de protecție în mod corespunzător, semn că actroul este adeptul regulilor.

Brad Pitt, apariție de senzație la premiile Oscar. Cât de bine arată actorul de 57 de ani, după ce și-a lăsat iar părul lung