(FOTO) Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă la 52 de ani

 (FOTO) Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă la 52 de ani

În cea mai recentă imagine publicată de Catherine Zeta-Jones pe rețelele de socializare, actrița în vârstă de 52 de ani pare că interpretează unul dintre rolurile de femeie fatală, din tinerețe, scrie SHOK.md cu referire la click.

Vedeta debordează de senzualitate, iar imaginile pe care le publică în mediul online sunt dovada vie a acestui lucru! Celebra actriță a pozat într-un sutien decoltat, care i-a lăsat bustul la vedere, fiind într-o formă de zile mari. Timpul nu a reușit s-o schimbe prea mult pe Catherine Zeta-Jones, actrița rămânând cu fizicul și chipul de odinioară.

Catherine Zeta-Jones, sexy în lenjerie intimă, la 52 de ani

Catherine Zeta-Jones are 52 de ani, însă nu se sfiește să se îmbrace precum o puștoaică de 20! Aceasta poate juca oricând rolul unei femei fatale, având în vedere că și-a păstrat viu sex-appeal-ul, iar pe micile ecrane dă la fel de bine ca în tinerețe.

Actrița este căsătorită cu Michael Douglas din anul 2000 și a născut de două ori, însă pare că a descoperit elixirul tinereții. Imaginea în cauză a primit zeci de mii de aprecieri și comentarii din partea internauților, care nu știu cum s-o mai complimenteze pe vedetă.

Celebra actriță de la Hollywood a vizitat România pentru perioada filmărilor serialului „Wednesday”, regizat de Tim Burton, în care va interpreta rolul Morticiei Addams. Show-ul este filmat în totalitate în România și urmează să fie difuzat pe platforma de streaming Netflix.

Catherine Zeta-Jones joacă alături de George Burcea

Producția va avea numai 8 episoade și urmărește perioada de studenție a tinerei Wednesday Addams, serialul purtându-i numele. Catherine Zeta-Jones s-a declarat încântată de țara noastră, lăudând-o în mai multe rânduri.

„Sunt gata să merg să-mi fac părul, să mă machiez. Mă pregătesc pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, spunea recent Catherine Zeta-Jones, într-un filmuleț publicat pe rețelele sociale.

George Burcea este și el unul dintre actorii care fac parte din producția americană, interpretând rolul majordomului familiei Addams, Lurch. Acesta a cunoscut-o, astfel, personal, pe Catherine și s-a declarat extrem de entuziasmat de întreaga experiență.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și