(FOTO) Ce dietă ține Gina Pistol, după naștere. Meniul zilnic, pentru fiecare masă

 (FOTO) Ce dietă ține Gina Pistol, după naștere. Meniul zilnic, pentru fiecare masă

Gina Pistol a slăbit spectaculos după naștere și asta grație unui meniu bine pus la punct de nutriționist, datorită căruia iubita lui Smiley mănâncă sănătos și scapă totodată de kilogranele acumulate în timpul sarcinii. Pentru că fanii o întreabă constant care este dieta ei, Gina Pistol a dezvăluit meniul său de zi cu zi, scrie SHOK.md cu referire la viva.ro.

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu patru luni și multe dintre kilogramele acumulate în sarcină s-au topit imediat după naștere. Însă, pentru a reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, iubita lui Smiley urmează o dietă recomandată de nutriționist. Iar rezultatele se văd.

Potrivit meniului pentru o zi, postat pe Instagram, Gina Pistol se delectează la micul dejun cu o salată orientală, apoi se hidratează cu un ceai verde cu lămâie, după care mănâncă un fruct.

La masa de prânz, Gina poate opta pentru o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki și o porție mică de caise deshidratate. Iar la cină, Gina mănâncă ficăței de pui cu piure de legume și salată de varză.

Cât se poate de sățios și gustos, dar mai ales sănătos pentru că Gina nu a fost niciodată adepta înfometării și a dietelor drastice!

Maria Palade

https://shok.md/