(foto) Chuck Norris, mesaje de suflet pentru mama de 102 ani și pentru soția lui, cea pentru care a renunțat la carieră. Cum arată cele mai importante femei din viața starului

 (foto) Chuck Norris, mesaje de suflet pentru mama de 102 ani și pentru soția lui, cea pentru care a renunțat la carieră. Cum arată cele mai importante femei din viața starului

Chuck Norris demonstrează că rămâne un bărbat romantic și atent. Deși a renunțat de ceva vreme la cariera în lumea filmului, starul de acțiune rămâne în atenția fanilor din toată lumea. Cu ocazia Zilei Mamei, sărbătorită în SUA în luna mai, Chuck a ținut să le transmită mesaje de suflet celor mai importante femei din viața lui: mama în vârstă de 102 ani și soția lui, Gena, cu care e căsătorit din 1998, scrie presa română.

„O Zi a Mamei fericită! Mamei mele minunate, Wilma, și dragei mele soții, Gena, vă iubesc pe amândouă mai mult decât cuvintele ar putea să exprime și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru voi două în fiecare zi”, a scris Chuck Norris pe Facebook, în dreptul unor imagini care-l arată alături de mama lui, care a împlinit 102 ani cu doar câteva zile în urmă, și îmbrățișat cu soția sa.

Mama lui Chuck Norris și-a aniversat ziua de naștere în 4 mai: „Wow, nu pot să cred. Mama mea, Wilma Norris Night, împlinește 102 ani. S-a născut în 1921. Ceea ce este și mai remarcabil e faptul că este atât de plină de viață încât pare că mai prinde încă 100 de ani. Sunt recunoscător că Dumnezeu mi-a trimis trei femei care să mă influențeze în această viață. Nu aș fi fost bărbatul care sunt astăzi fără ele”, a scris fostul actor la acel moment aniversar.

Gena O’Kelley, femeia care i-a devenit soție lui Chuck Norris în 1998, este mama a doi dintre cei cinci copii ai lui: gemenii Dakota și Danielle (21 de ani). Ceilalți trei copii ai actorului de 83 de ani sunt Michael (60 de ani), Eric (57 de ani), pe care-i are cu fosta lui soție, cu care a început o relație din liceu, Dianne Holechek, și Dina, fiica lui de 59 de ani, pe care o are dintr-o altă relație avută în anii ’60.

Viața lui Chuck și a Genei s-a desfășurat frumos până în 2013, când femeia a decis să facă un RMN pentru a vedea în ce stadiu este artrita reumatoidă de care suferea. Injecția cu substanța de contrast administrată ar fi generat o serie de complicații în organismul soției lui Norris, după cum ea însăși a povestit.

„La câteva ore de la introducerea substanței, am simțit că iau foc, m-am simțit de parcă mi-ar fi trecut acid prin vene. Senzația a fost izolată, dar apoi s-a împrăștiat în tot corpul”, a povestit soția lui Chuck Norris, care, în decursul următoarelor șase săptămâni, a fost dusă de urgență la spital cu dureri în zona coastelor, dificultăți de respirație, mușchi slăbiți și frisoane.

Chuck Norris a dezvăluit că a renunțat la carieră pentru a avea grijă de soția lui. Peste două milioane de dolari au fost cheltuite de familie pentru însănătoșirea Genei, care a trecut inclusiv printr-un transplant de celule stem. Mai mult, Chuck și Gena au dat în judecată compania medicală pe care o crede responsabilă de degradarea stării de sănătate a femeii.

„Am renunțat la cariera în film pentru a mă asupra Genei. În acest moment, întreaga mea viață este despre a o ține pe ea în viață. Cred că această chestiune este foarte importantă”, povestea actorul într-un interviu din 2017, când a mărturisit că s-a temut că-și va pierde soția.

 

Aura Mereuta

https://shok.md