(foto) Cine este și cum arată soția lui Ernest. Sunt împreună de 20 de ani și au un băiat de 8 ani

 (foto) Cine este și cum arată soția lui Ernest. Sunt împreună de 20 de ani și au un băiat de 8 ani

Ernest, prezentatorul din România de la Kanal D, este într-o relație de 20 de ani cu Adriana, iar de 8 ani sunt părinți. Realizatorul emisiunii „În căutarea adevărului” a vorbit despre căsnicia cu soția sa, scrie SHOK.md, cu referire la presa română.

Sunt împreună de la vârsta de 20 de ani și tot 20 de ani au trecut de când formează un cuplu. Prezentatorul de la Kanal D a vorbit despre căsnicia pe care o are cu mama copilului, dar și motivul pentru care mereu o prezintă ca fiind iubita și nu soția sa. Ernest vorbește rar despre familia lui, însă recunoaște că este foarte îndrăgostit de soția sa. 

A cunoscut-o pe Adriana în urmă cu două decenii, atunci când ea a venit în camera sa de hotel, împreună cu iubitul ei de la vremea respectivă. 

„Îmi place foarte mult să-i spun niște adevăruri, pentru că este o femeie foarte frumoasă, este în continuare iubita mea. Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că ea este soția mea. Mereu o prezint ca pe iubita mea. Între noi există încă această chimie, această atracție, acest element animalic de nebunie. În primul rând este iubita mea, în al doilea rând este mama copilului nostru. Undeva în planul al patrulea, al cincilea este soția mea”, a declarat Ernest în interviul exclusiv pentru WOWnews.

ernest-sotie-1

Prezentatorul de la Kanal D încearcă să o țină pe soția sa cât mai departe de lumina reflectoarelor, asta pentru că nici ea nu își dorește să fie în centrul atenției. Ernest a făcut o școală de detectivi și cursuri de psihologie pentru a fi cât mai bine pregătit pentru emisiunile pe care le realizează, lucru care i-a permis să înțeleagă mai bine intențiile ascunse ale celor din jurul său. „Există oameni care au nativ tendința aceasta de a domina, de a-i domina pe ceilalți, de a-i subjuga, și fac prăpăd! Nici nu vreau să mă gândesc, procentual vorbind, câți sunt care ajung să nu-și atingă adevăratul potențial, să devină superanxioși, să se închidă în ei, tocmai din cauza unor rahaturi de genul acesta”, a mai explicat Ernest.

ernest-sotie-1

ernest-sotie-2

ernest-sotie-3

ernest-sotie-4

Citește și